Sider

søndag 27. juni 2010

Pá ønskelisten


Nu er det godt nok blevet lang tid siden mit sidste indlæg. Jeg var inde på tradera for første gang. Og så denne her skat. Jeg elsker simpelhen lamper som denne her. Ville ønske den var min. Men mon den bliver det. Det højeste bud i øjeblikket er KUN 310 skr. og den udgår den 30.6.

Jeg har lige to spørgsmål. Findes der også så god en tradera i Norge ? OG skal man betale meget i told hvis man deltager i auktioner i Sverige eller Danmark? Håber der er nogen derude der kan svare mig.

ha det bra alle sammen og nyd dagen.

Á óskalistanum mínum. Æðislegur lampi sem ég sá á uppboði í Svíþjóð. Ekki spurning um að ég myndi kaupa hann ef ég væri þar. En hver veit kannski er leið að finna út úr því án þess að borga 100 falt í toll og skatta.
hafið það gott og njótið sunnudagsins, það ætla ég allavega að gera.

1 kommentar:

  1. Det var en flott lampe, håper du får den! :) Tror ikke vi har "tradera" i Norge, men vi har noe som heter "finn.no", her kan man av og til finne skatter til en billig pris. Hvor mye det vil bli i toll kommer vel an på hvor tung gjenstanden er som man kjøper, i Norge er i hvertfall posten dyr, så det vil nok bli en slant å betale.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...