Sider

søndag 4. oktober 2009

En tidlig morgenstund - en søndag morgen.

Vognede alt, alt for tidligt i moges. Klokken 5 og kunne ikke sove videre. I stedet for at ligge vende mig fra side til side, tog jeg ned og tændede lidt lys og hyggede. Billederne er fra min stue og spisestue.
Et kig fra gangen ind til spisestuen. Endnu en gang, mit højt elskede oldemorsskab.
Vores sofakrog. Ikea sofa som næsten alle jer bloggere har, en god en til få penge. 
Gamle grønne stoler, samt 12 år gammelt hvidmalet bord, som man nemt kunne holde rock konsert på. Rigtig stærkt og med god højde for benene!!
Min engel, skønt patineret. Min mand er ikke helt dus med den, kan ikke lide buttede børneengle med små vænge, som de aldrig nogen sinde kunne flyve med, var de virkelige ;-))

Gammel netkugle som blomsterpot, fundet på mine besteforældres gård og rustik lugte. 
Ser frem til når jeg kommer til det at lave en radiator skjuler. Radiatorer er ikke lige fremt skønne men nødvendige, i det mindste her i norden. 

Den anden  vindue  i stuen. Det er godt med lugte i vindueskarmen, det er så hyggeligt med levende lys men ikke så godt med almindelige stager pga. træk fra radiatoren. 

En islandsk uldtrøje til min mand, som venter på det sidste håndtag. Jeg skal vist også få malet mine gulvliste. De var malet gylden af den tidligere ejer og kun malet over med almindelig vægmalning, så nu skal jeg have skrabet alt malningen bort og malet dem ordentlig. 


Det var alt for denne gang, ha det godt alle sammen,
tusind tak for besøget og velkommen igen! 


2 kommentarer:

 1. Flottar myndir af flottu heimili ;)

  kv.Rún

  SvarSlett
 2. Sæl og blessud.
  En gaman ad heira fra der...Ædislegt!
  Vid høfum samband...Kvedja Hanna

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...