Sider

torsdag 7. mai 2009

Þeir leynast víða dýrgripirnir!

Byssa og bjalla.
Þessa 2 hluti kom minn heittelskaði með heim um daginn.
Var í skúrnum hjá mömmu, keypt fyrir löngu. 
Varð ég glöð?
ó, já!


Nú á bara eftir að ákveða hvar þessir 
hlutir fá að eiga heima.



3 kommentarer:

  1. Hei Dagny! Pussig hvor mye islandsk man faktisk forstår...trur jeg fikk med meg det meste i innlegget ditt. Kjempestilige "hlutir", skjønner godt at du ble veldig glad! :) Min mann har forresten masse slekt på island, i Isafjordur. :)Og noe av slekta hans har flyttet hit og bosatt seg.

    Det programmet som det har vært snakk om på bloggen min er et foto program, jeg bruker det ofte selv når jeg skal redigere bildene mine. Det heter photoscape, var blant annet det programmet jeg laget de laminerte merkene mine som du kan se i tidligere innlegg. Ha ei strålende fin helg!

    SvarSlett
  2. Hei:)
    Takk for koselig ord hos meg, blir sååå glad:)

    Her hos deg har jeg ikke vært før...Så flott blogg du har,masse fine bilder og inspirajon:)

    Har aldri tatt så mange bilder på så kort tid som etter at jeg lagde meg blogg og det er så gøy å sitte og redigere dem og prøve seg frem. Ser du har fått en kommentar fra Siren og det var henne jeg også spurte ang fotoprogram, så jeg bruker også photoscape. Lykke til med bildene dine:)
    Ha en superfin lørdagskveld!
    Klem:)

    SvarSlett
  3. Jæja mín kæra þá er ég komin á sporið - náði mér á strik...
    Les síðuna þín mér til ánægju. Ég er svo sannarlega glöð að hlutirnir veittu þér ánægju - Ég man enn þegar við keyptum byssuna '85 á Ítalíu handa þrettán ára unglingnum okkar. Ég stóð fyrir utan búðargluggann að kvöldlagi yfir mig glöð að hafa fundið gjöf sem ég taldi að myndi gleðja drenginn okkar. Var svo mætt fyrir hádegi daginn eftir til að festa kaupin. Bjallan er svo frá Prag 94 eða 95. Bið að heilsa í bili - Tengdó.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...